Tipstolvan

Tävlingsledningen i form av Lennart & Claes meddelade lördagens resultat enligt följande, se nedan. Det var en solig men något blåsig lördagspromenad som lockade 25st. Björkbacken blev även under lördags f.m en del av promenaden och det var ju där “lammklappningen” var på fredagskvällen. Ingenting är i skrivande stund spikat men en öppning finns för att nästa promenad med tipstolva sker på påsklovet dvs söndagen den 1 april mellan 10-12. Påsklovsprogrammet sätts ihop under de kommande veckorna och vill just du bidra med något så hör förstås av dig.

Vuxenklassen: 1, Ove M 8 rätt, 2, Jennie L 7rätt & 1124gram, 3, Karin L 7 rätt 925gram. Boken vägde 1350gram. Barnklassen: 1, Hanna M, 10 rätt, 2 Kalle M 9 rätt & 210st. 3, Elin 9 rätt och 155st. Utslagsfråga barn: 222st makaroner. Stort grattis till samtliga vinnare hälsar Lennart & Claes.

Share on Facebook