Landsbygd, landsbygd och åter landsbygd

En del förtroendevalda och tjänstemän i vår kommun kallar det utanför “tullarna” eller kanske mer rätt ord stadskärnan för glesbygd. Undra vad man skall kalla inlandet mellan Jokkmokk och Gällivare då??? Landsbygd är det rätta ordet för vårt område och här trivs och växer människan med trygga värderingar. På lördag 24/3 kommer länsbygderådet i Örebro län hålla årsmöte i Järnboås. Flera personer från bygden kommer medverka på detta årsmöte. Ett annat tips som gäller landsbygden sker efter att den efterlängtade sommaren hälsat på, nämligen årets landsbygdsriksdag 2012. 6-9 september i Ronneby, Blekinge. Kanske kan vara ett semestermål för familjen på sensommarkanten? Gårdagens musikaliska afton blev väldigt lovordad av besökarna och dagens bygdetips är schacket i skolans matsal kl: 17:00. Trevlig helg önskar vi er alla!

Share on Facebook