Repris

För er som gjorde annat i morse så klickar ni på länken för att höra Bert, Hans-Åke & Filip igen, trevligt förhandsreportage inför “racet”: http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4158638

I övrigt så här dan före dan har det kommit in frågor om både det ena och det andra i mejlboxen, vilket är skojigt. Gällande tillstånd så är detta sökt hos “rätt” myndigheter som har hand om dessa tävlingar bl.a Länsstyrelsen. Gällande säkerheten så kommer en ambulans vara på plats hela tävlingen och hjälm måste användas av alla deltagare. Tävlingen är uppbyggd som ett “utslagsträd” där man klättrar vidare mot final för varje seger man tar på paralellslalombanan. Kort och gott lyssna på ljudklippet för mer info. men framför allt missa inte tävlingen i morgon,  på plats,  på riktigt, på Lyckevallen.

Share on Facebook