Tronskifte

Vilken lördag, folkfest och skitväder. Men det blev en väldigt bra kombination och trots regn och rusk så kom det fler betalande än gången innan. Parkeringen blev flyttad men balvagnarna åkte skytteltrafik mellan parkeringen och entren. Barnen hade eget traktorrace, ponnyridning och lammklappning. Själva tävlingen fick fint förhandsreportage via Radio Örebro och väldigt bra mittsidesuppslag i efterhand via NA idag. Vinnare av årets race blev förra gångens bronsmedaljör, Anton Mollberg. Mästaren från den gången Hans-Åke Sörman tog med sig silverpokalen och årets brons plockades hem av Anders Konradsson. Ideal glada miner efteråt trots allt regn,lera, och skit. Frågan alla nu ställer sig till LRF är kommer nästa arrangemang ske 2013 eller måste vi vänta till 2014?

Share on Facebook