Oktober

Då kommer vi in i månad nummer 10 och denna månad är ju en klassisk höstmånad. Sommaren har sagt tack och hej och vintern gör sig påmind ibland i slutet på denna månad. Som ni ser här till höger så är ju oktober ingen månad att sitta still i heller. Bygden lever och frodas och det är bara upp till alla invånare att aktivera sig på något av allt som sker runt om i vår engagerade bygd. Bygdenytt.se har fått frågor om när nästa pappersvariant utkommer nästa gång och det blir vecka 43 med “höstlovet” som stort tema i bygdens alla postlådor. Vill ditt företag eller förening synas där så hör du bara av dig i god tid till nyhetstips@bygdenytt.se så hittar vi en lösning för alla parter. Trots att vi nått oktober så tränar ungdomarna vidare nere på Lyckevallen och ikväll är det bydelagset årsmöte 18:30 vid Hult säteri.

Share on Facebook