Bygden på kartan

Igår på ett möte med kommunens nya näringslivsdirektör Eva Lilja så fick bygdenytt.se chansen att prata varmt om vår bygd då vi skulle presentera kommunens landsbygdshörn. När tiden gått ut och bygdens alla positiva arrangemang och turiststråk var presenterade så säger Eva: – “Ervalla vet jag vart det ligger, jag har spelat fotboll på Lyckevallen”. Bra minne att ta med sig vidare in i sitt dagliga arbete att hålla koll på kommunkartan och att i norra hörnet finns en idyll där samverkan och samspel spelar roll. Alla här jobbar för en bättre bygd att leva och verka i, men ingen kommer knacka på vår dörr och duka bordet för oss. Vi måste göra detta själva, tillsammans då kan man flytta berg och utverka stordåd. Veckan som kommer med start i morgon kommer fokuseras på barn och ungas höstlov.

Share on Facebook