Julutskicket

Som ni säkert har märkt så sker ständigt småjusteringar här på bygdenytt.se. 2012 var ett “prövoår” för att se om det fanns ett behov av postlådevariant samt “anslagstavla”. Vem kunde tro när detta började 1 januari 2012 att det skulle bli ett inlägg varje dag med nyheter, arrangemang och vissa efterlysningar. Besökssiffrorna har efter sommarens turistfolder också ökat markant och nu kopplas också inläggen ihop med Facebook och andra sökmotorer sen en tid tillbaka för att nå än bättre spridning i ren läsbarhet. 2013 kommer nästa steg att tas för att få ihop bygdens invånare att känna delaktighet och bidra till landsbygdsutveckling. Innan vi når 2013 kommer decembers brevlådeutskick att innefatta julhälsningar från företag, föreningar el privatpersoner. Deadline är 1/12 och utdelningen sker runt lucia men i god tid innan julafton. Varmt välkomna med beställningar till årets sista bygdenytt.se i brevlådan. På frågan om turistfoldern kommer finnas 2013 så är det i dagarna bestämt om en utveckling av denna likaså tillsammans med andra aktörer.

20121117-223503.jpg

Share on Facebook