Landsbygdsskildring

“Filip och Fredrik” Fredrik dvs just Fredrik Wikingsson pratade sig varmt om att det aldrig någonsin innan har det gjorts så många TV-program som skildrar landsbygden. Sen kan man ha åsikter om alla dessa program som går på TV.n. Invånarna boende på landsbygden måste nu vara beredda att “skaka hand” med stadsbor eller andra nyfikna människor som genom besöksnäringen vill upptäcka vår vackra landsbygd. Ikväll är det dags för premiär på TV4 om ett nytt program som skall ge landsbygden extra fokus. Se en trailer nedan men titta sen på premiären och låt oss veta ris eller ros sen via ett mejl.

http://www.tv4play.se/program/sveriges-sk%C3%B6naste-g%C3%A5rdar?video_id=2240127&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

;

20121117-223422.jpg

Share on Facebook