Lucka 18; Bygdenytt nr 10

Bakom lucka nummer 18 döljer sig årets sista postlådeutskick av bygdenytt.se. När året började dvs den 1/1 – 2012 så drogs denna interaktiva anslagstavla igång och varje dag har ett nytt inlägg noterats. Några inlägg med mer matnyttig information än andra men med bygdens fokus framför allt. Mest mejl kommer när det gäller kalendern både med nya datum som sker samt med en “klapp på axeln” att hade inte det stått där hade vi aldrig varit på detta arrangemang. Det är ni alla som gör denna anslagstavla så ta åt er. Trodde heller aldrig att anslagstavlan skulle nå 30 000 besök under 2012, makalöst! Årets sista nummer är under utdelande och tack till alla anonnsörer under året. Att ett behov finns vet vi nu om, hur utvecklingen fortsätter det avgör ni men 2013 ser ljust ut med lite nyheter m.m.

20121218-103949.jpg

Share on Facebook