Årskrönika V

Hälsa och gott leverne är ju viktiga aspekter. För att må gott så har bygdens sportklubb bl a innebandy för såväl herrar som damer. Nytt för i år var att klubben började med Zumba. Ett populärt inslag med många deltagare på alla pass. Fotboll för tre lag bedrivs, seniorlag, pojkar 9år och knattelaget. Nu vintertid är Isrinken öppen och sköts av ESK med hjälp av skolans föräldrar som spolar. Skidspår är draget av bygdelaget i Klysna och Ervalla med spår mellan byarna också. Ervallarännet sker i februari då ute på gärdena vid Lyckevallen. Många invånare springer sen enskilda motionslopp i sportklubbens namn runt om i länet och Svea rike. Mer saker kan ske om det finns intresse. Tilläggas ska att en isbana finns i Järle också som sköts av byalaget strax öster om stationen.

20121124-220906.jpg

Share on Facebook