Polispådrag!

Under måndags em så har det fullt “halabalo” i bygden med såväl “färgade” polisbilar som civila. Det pratas om riktigt höga farter på småvägarna genom bygden för dom som såg pådraget. Enligt obekräftade rykten och därmed inget bygdenytt.se ställer sig bakom så var det ett drogpåverkat par som polisen hade fått korn på. Enligt samma “källa” så slutade jakten lyckligt så tillvida att ingen kom till skada och att de som jagades fick fortsätta resan vidare till polishuset i Örebro för minst övernattning. Brottsrubriceringen var flera olika punkter så åklagen tog beslut att anhålla paret. Så här såg det ut på em i Järle; fotograf Linda Sahlberg (bilden fick användas med hennes tillstånd, dock är inte uppgifterna hämtade från henne vill vi noga påpeka, källan som lämnade uppgifterna ville förbli anonym med vad personen sett i bygden under måndagen)

20130107-230754.jpg

Share on Facebook