Spola rinken

För bygden det unika samarbetet på vintern för att hålla igång isen vid skolan rullar vidare. Sammankallande till årets schema är Oscar Norsebäck från ESK och Anders Dahl från Går’n. Dessa två herrar är navet tillsammans med många andra som vintertid håller igång rinken. För att hålla slangarna ifrån att frysa har man nu delat av omklädningsrummet till en förråds del och en omklädningsdel. Den delen som är öppen för alla hjälps vi åt att hålla ren och snygg genom att slänga ev skräp i papperskorgen och hänger upp lånehjälmar och skridskor. Vill någon ge ett frivilligt “isbidrag” till rinken som några gjorde förra året märker ni inbetalningen på ESKs konto 125902-7 med just “rinken” så går det oavkortat dit. Ha mycket nöje på isen nu när det är minusgrader.

20130115-202153.jpg

Share on Facebook