Alla hjärtansdag :)

Så kom då dagen som kanske köpmännen gillar allra bäst. Alla hjärtansdag borde vara självklar 365 dagar på året och inte bara den 14/2. Förutom att skänka en extra tanke på nära och kära så borde man nog alltid visa på goda exempel. Då så klart inte “bara” en dag som denna och kanske inte i första hand materialistiska prylar. Nej mer tvärtom som att hjälpa nån äldre över en snöblaskig gata. Håll upp dörren för någon som har väskor/ matkassar i händerna. Ta sig tid och gå ner på barnens nivå och lyssna när dom skall berätta om vad som hänt i förskolan/skolan. Är väldigt säker på att om man bara stannar upp en stund och ser allt vackert som finns i vår omvärld så kommer man väldigt långt med en härlig känsla av “rohet” i kroppen. Gör du en björntjänst eller någon extra glad så kommer det spridas vidare; carpe diem.

20130209-202408.jpg

Share on Facebook