Spritter i benen

Ny månad och sommarens fotboll börjar man längta efter på bygdens nöjesfält, Lyckevallen. Två ungdomslag som tränar än så länge i idrottshallen i bygden skall i sommar få spela seriespel och pool spel. Det äldre seniorlaget under ledning av bygdens egna tränare Br Ewertsson som under vintern tränar strax söder om bygden. Så smått kommer lag efter lag “vända” hem till Lyckevallen för så väl träning som matcher. Seniortränarna meddelar att flera nya spelare har varit nere och tränat under vintern och några har också kritat på övergångspappret inför sommarens spel. Redan nu i mars kommer seniorlaget delta i länets DM cup med tre gruppmatcher till att börja med. På bilden nedan ses förutom seniortränarna Mattias och Jimmy även spelaren Pierre Ahlin från höstens uppföljningskonferens.

20130227-095911.jpg

Share on Facebook