Bankomaten bortplockad

Idag togs bankomaten bort från Coop Lillån, ett beslut i raden av att affären upphör kring månadsskiftet. Postdelen blir kvar längst och Doc Morris (Apoteket) verkar kämpa vidare i April med nya öppettider 11-16 vardagar men stängt på helgerna. Nu börjar ett tjuv och rackarspel om vad som kommer hända i lokalerna framöver. Rykten säger ju både det ena och det andra men det finns alltid en risk att mycket rinner ut i sanden också tyvärr. Kommunen har dialog med fastighetsägaren men mer kan man i fråga inte göra, driva affär gör ju dom bekant inte kommunen. Om det kommer i en kedja i befintliga lokaler eller på annan plats/tomtmark står väl idag skrivet i stjärnorna. Det enda säkra vi boende i bygden vet är att bygdelaget och föreningssamverkan är stark och påverka kan vi alltid göra åt det ena eller andra hållet.

20130312-175631.jpg

Share on Facebook