Sommarcafe slutspurt

Då har bygdens föreningar gjort sitt sista byte i sommarcafet. Vi tackar bygdens biodlare och välkomnar sista gänget ut. Det är bygdens fritidsgård som tar vid och spurtar i mål med On-Sö innan cafet stänger för säsongen. Nio veckor med tre olika grupper sommarjobbare går fort men oj vad besökare som har nått cafet detta första “prövoår”. Hembygdsföreningen skall göra en utvärdering och alla berörda föreningar som gjort cafet till verklighet kommer bli kallade till ett utvärderingsmöte efter årets “höjdpunkt” dvs Ervalladagen den 7/9. Passa på att göra ett sista besök denna vecka då det stänger på söndag kl.17:00. Hantverksmagasinet och cafet i Järle håller öppet tre helger till men har stängt också på vardagar efter kommande helg.

20130808-010337.jpg

Share on Facebook