Superhelg i bygden

Bortsett den kommande “Ervalladagen” den 7 sept så är ju denna helg nåt alldeles unikt. Tre dagar av arrangemang och aktiviteter på högsta klass. Innan dess så hoppas bygdenytt.se ni märkt av den färdigställda boulebanan vid hembygdsgården. Invigningen sker den 7 sept. och entreprenören Bert Josefsson har gjort ett mycket gott jobb på kort tid.
Fredag: 19:00 fotboll på Lyckevallen med efterföljande pub 21-01 med BOWE.
Lördag: Järle byalags 40års kalas med späckat program för hela familjen kl: 14:00-01:00.
Söndag: 13:00 Mogetorps Wärdshus musik och tipspromenad i trädgårn.
18:00 Bön för bygden i kyrkan och klassikersimning vid Norsebäcksbadet. Nu hoppas vi alla invånare runt om i bygden tar chansen och besöker evenemangen, dom är ju till för en levande och blomstrande landsbygd!

20130816-000440.jpg

Share on Facebook