Två veckor kvar….

Igår fortsatte arbetsgruppen att spika fast innehållet till årets “Ervalladag” den 7/9 10:30-16:00. Frågan gruppen ställer sig är först och främst vet alla anslutna föreningar om sitt “bord” och i andra hand innan programmet är tryckt och klart för utdelande måste ALLA hjälpas åt att sprida datumet. Banderoller är beställda för en tid tillbaka men ej ännu levererade och uppsatta. Så tills dess sprid via mun-mun metoden, sociala medier eller sms/telefon. Vill just du vara med på ett hörn kontakta bygdelagets ordf. Tony 070-324 84 84 och berätta vad din idé är/vad du vill göra. Se nedan en bild tagen från inatt när bygdenytt.se var ute på uppdrag. Det ger svar på såväl gårdagens fråga som dagens, tänk vad byns anslagstavla kompletterar denna interativa variant. Nu vädjar bygdelaget till er alla, sprid datumet till vänner och bekanta det kommer bli en kanondag! Trevlig helg 🙂

20130823-130256.jpg

Share on Facebook