Gå-lunka-löp

Först och främst grattis Jimmy Ewertsson, Johan Eriksson och Mattias Ewertsson med spelare och övriga ledare till en kanonsäsong med pricken över i:et igår då laget slog Röfors hemma med 3-1.
Nu till dagens motionslopp i bygden gå-lunka-löp för hela familjen och fjärde klassiker delmomentet. Anmälan från 09:00 vid hembygdsgården där start och mål är för alla klasser. Upp till åtta år springer 1km, 9år – 14 år springer 2km och 15år och uppåt springer 10km. Tur och retur Klysna. Avgifter 20:- för ungdomar och 50:- för vuxna. Priser lottas ut bland alla fullföljande och åtta deltagare kan klara bygdeklassikern i och med söndagens lopp. Då har dom skidat på Lyckevallen i februari, cyklat runt Järle i maj och simmat vid Norsebäcksbadet i augusti. En klassiker med de fyra momenten under ett kalenderår för hela familjen just för en hälsosammare bygd. Häng på du med och börja med Klysnalunken för att sen åka Ervallarännet i februari 2014.

20131003-155256.jpg

Share on Facebook