Bygdemötet

Dagens öppna bygdemöte kl 18:30 i Kvarnfallsstugan, hembygdsgården får fina besök. Som ni sett många av er via mejl och på ervalla.nu så kallar ordföranden alla intresserade bybor från anslutna föreningar som har spridit mejlen/kallelsen till sina medlemmar. Huvudpunkten blir ju Kalle Selander som är nytillträdd Landsbygdsstrateg. Han har besökt fulla hus på många orter runt immigt kommunen och fått många inspel, nu är det äntligen vår tur. Fredrik Wallin från studieförbundet Vuxenskolan kommer också och presenterar sin verksamhet och hur vi kan starta fler cirklar. Kort och gott missa inte kvällens möte, allt för en levande landsbygd. Fortfarande synkar inte kalendern fullt ut med hemsidans uppgradering så detta blir ett fall för onsdagens hjärnceller att handskas med.

20131112-153651.jpg

Share on Facebook