Sjukdom

Onsdagens Zumba utgår då dessa förkylningstider drabbat instruktören. Istället cirkelpass med Ingela samma tid i hallen. Redan nu kan vi avslöja att ESK kommer köra samma koncept för fjärde terminen i följd till våren. Kostnad 300:- exkl. medlemskap i ESK för 16 onsdagar mellan jan-maj. Anmälan öppnar den 1/12 kl: 00:01 och de 34 platserna som hallen tar in brukar försvinna direkt. Nytt för våren är att ESK i samarbete med Gårn kommer presentera ännu en dag med träning. Mer info kommer men efterfrågan ökar hela tiden och bygdeutveckling handlar om att tillgodose invånarnas önskemål. Detta är just nu i sin linda men anmälan där kommer efter att dessa onsdagar har fulltecknats. Grymt kul med sånt sug på hälsa och välmående, och ni missar inte Zumban pga sjukdomen allting förlängs med en vecka just för att tillgodose era behov, 18/12 blir sista passet för i år.

20131119-232936.jpg

Share on Facebook