Lucka nr: 1

Nu skall ni få en alldeles vanlig söndag beskriven från någonstans i vårt avlånga rike.
När söndagen precis blev till så började mejlen rasla in i föreningens mejlkorg. Det var anmälningar till vårens hälsoaktiviteter från bygdens invånare, som inte ville mista sin plats i den populära träningen till våren. Några timmar senare anländer en nattbuss bygden med boende som känt av stadens puls. I samma veva far en bil mellan postlådor med information till bygden om julmarknad och dylikt kommande månad. Senare på söndagen är det luciaövning i Sabbatsberg kl.10. Adventsgudstjänst med efterföljande träff i församlingshemmet börjar kl.16. Senare på kvällen i idrottshallen träffas bygdens pappor för “göbbabandy” och inte minst “ljuga” lite sinsemellan. Tänk om denna utopi kunde ske här omkring där ingenting händer………
Många bygder på landsbygden skulle vara sjuka av avund för denna bygd belägen någonstans……
Ta hand om er alla och tänd det första ljuset och njut av en trevlig advent tillsammans.

20131201-013029.jpg

Share on Facebook