Kostcirkeln

På tisdag äger första träffen rum för studiecirkeln “vet du vad du stoppar i dig” ? Den är ett samarbete mellan LRF Axberg/ Ervalla, Vuxenskolan och Centerpartiet. Kostnad endast 100:- och det finns några få platser kvar om du vill medverka. Gruppen bestämmer agendan väldigt mycket i denna cirkel och minst en kväll kommer handla om maten i skolan. Upphandling mm och kostchefen kommer ut och berättar om det goda arbete som pågår. En extra bra knuff för cirkeln av självaste Landsbygdsministern igår då han gav extra fokus åt maten. På bilden ses Eskil tillsammans med Anna Käll som är en av initiativtagarna till denna cirkel. Välkomna med anmälan till denna minst sagt aktuella cirkel som är på allas läppar just nu. Första träffen på tisdag 18:30 i skolans matsal.

20140124-001137.jpg

Share on Facebook