Bygdehus

Än rullar ett ev framtida projekt på i sakta fart framåt. Senast på fredag skall alla papper, ritningar, avsiktsförklaringar och kalkyler skickas in till LEADER mellansjölandet. Den 11/2 sen tar dess styrelse beslut om huruvida detta blir ett projekt eller inte. Tony och Erika jobbar frenetiskt framåt och samlar just nu in underskrivna avsiktsförklaringar. Det räcker inte med inmejlande avsatta idella timmar utan dessa måste skrivas under. Det går fortfarande att kontakta dem och länna in ert bidrag. Blir det ett ja den 11/2 så kommer det veckan efter bli ett stormöte igen i bygden där all information beskrivs noga och alla bidragande arbetare bjuds in. Det kommer vara snabba ryck för 30/8 är sista renoveringsdag om allt blir beviljat. En spännande fortsättning följer…………

20140126-094219.jpg

Share on Facebook