Nånannanismen

Ta den senaste veckan som ett gott exempel, hur mycket gott som sker i vår bygd. Det är inte någon utifrån som kommer och knackar på vår dörr utan vi som bor här formar våra liv och bygd så som vi vill ha den. “Skicka vidare” är ju ett populärt inslag idag i samhället till någon som gör något bra för andra, det sprider sig som ringar på vattnet. Det är alldeles för många människor som rycker på axlarna och låter andra göra saker istället för att bli delaktiga. Tisdags, kostcirkel med fokus på vad vi stoppar i oss. Dina val gör skillnad. Onsdags, den omåttligt populära hälsoträningen i bygden sker på onsdagar. Nysatsningen på torsdagar med pingis och styrka med glädjen i centrum. Fredagar, schack så klart och vissa veckor Gårn. Idag konsert i kyrkan och på måndag börjar fotbollsträningen för 7-8åringarna igen. Det är inte någon annan som kommer och knackar på, det sköts av människor som bor här och bryr sig om våra unga. Glöm inte ta vara på allt gott som händer.

20140201-094342.jpg

Share on Facebook