Alla hjärtans dag

För det första, säg till någon som gör något bra. Så klart inte bara idag men lite extra idag. Det finns så mycket ondska och avundsjuka som vinner gehör på felaktiga grunder. Vänd på det istället, se arbetskamraten idag, ge grannen en klapp på axeln eller bara säg till posten som delar ut breven ett enkelt tack om du står vid lådan när bilen kommer. Du får garanterat ett leende tillbaka. Glöm inte tacka t ex Jan-Olov Lind för att han lägger ner varje fredag för bygdens barn skall spela schack. Det har kommit till så många att matsalen snart svämmar över. Likaså föräldrarna som är på Gårn ikväll för era barn skall få en rolig stund med sina kompisar. Viktiga insatser som inte skall premieras med pengar utan tacksamhet. Tänk alltid tanken hur skulle det vara utan Gårn i bygden, schacket, all träning eller vi personer som brinner för bygden. Nej fy hemska tanke, här skall det blomstra minsann! Ta hand om er alla!

20140212-234807.jpg

Share on Facebook