Galadags

Ikväll kan bygden plocka hem ett pris på årets “Örebrogala”. Ingen av personerna är boende i bygden men Jan-Olof Lindh driver bygdens schacksällskap vecka ut och vecka in. Kamran Kabinejad lånar ut sin utrustning till onsdagarnas boxning som ESK arrangerar för bygdens hälsointresserade. Jättekul att nomineringarna nått ända fram till kvällens gala. Senast bygden var nominerad var 2008 på historiens första gala, samma kategori “årets idrottsledare”. Man får likt Tony Rickardsson säga “jag är inte bitter” hälsar Per-Åke och det är han faktiskt inte. Nomineringen i sig är ett kvitto på allt jobb man lägger ner. I samma veva belönades Per-Åke av fotbollsförbundet som “årets ledare” och årets efter fick Ervalla SK utmärkelsen “årets förening i Örebro kommun”. Lycka till på kvällens gala och fortsätt placera bygden på kartan.

20140226-093847.jpg

Share on Facebook