Bygdehuset

Ikväll träffas styrgruppen för Leaderprojektet “Tysslinge-Ervalla, för boende och företagande”. Projektet gick i mål vid årskiftet så det handlar om genomgång av slutrapport, utvärdering och vad händer härnäst. Gällande nästa steg så återremitterade Mellansjölandets LAG-möte frågan om bygdehus senast och tar upp det igen den 7e april. Då skall en av Tony el Erika följa med för att säkerhetställa vissa frågor ledamöterna hade och komplettera budgeten på ett noggrannare sätt med mer specifika poster. Först därefter kan ett ev projekt dras igång om alla avtal mellan företagarföreningen och fastighetsägaren är undertecknade. Så är läget just nu, Erika och Tony är projektansvariga gällande “bygdehuset” så allt är i sin ordning till nästa möte den 7e april. Projektet tappade lite fart men då vet ni alla som gått in med idelltid att arbetet blir skjutet lite på framtiden. Mer info kommer när beslut tagits i ärendet.

20140313-090044.jpg

Share on Facebook