Gudstjänst och filmvisning

Först på fm så är det familjegudstjänst i bygdens kyrka kl. 11:00. Åsa Meurling leder gudstjänsten under fm. Kl. 15 sen hoppas hembygdsföreningen på fullt hus i Immanuelskapellet då filmen om Sven-Erik Olsson visas. Lars Thure Ljungdals film om Kvarntorparn Sven-Erik är verkligen sevärd. Bygdenytt.se har sett den och filmen skildrar en av alla bygdemänniskor som brann för bygden på sitt speciella sätt. Titta bara på denna helgen i bygden fredag (schack och Gårn) lördag (jakt och ungdomsgård) och idag. Eller förresten titta över hela veckan bakåt med kostmöte, boxning, rörelsetorsdag, kören, knattefotboll mm mm.

Det bästa av allt är att i morgon börjar det om igen. Ny vecka, nya förutsättningar och arrangemang. Känn stolthet över bygden du bor i, för det är inte många bygder i vårt avlånga land i vår storlek som matchar detta. Men det måste finnas engagerade personer som tar tag i saker och ting, då kommer delaktigheten och värmen att känna samhörighet. En härlig känsla när det sjuder av liv i bygden å då är det en vecka i mitten av mars månad vi reflekterar över. Förstår att det talas vitt och brett om vårt område och vår utveckling de senaste åren, glöm inte att hinna med att njuta bara.

20140315-003401.jpg

Share on Facebook