Bygdens turistfilm

I fredags gjordes handslaget för bygdens första producerade turistfilm. I samarbete mellan Niclas Lindahl film, Kvft.nu och bygdens turistråd. Under april månad kommer den sättas ihop och alla sevärdheter i bygden samt viktiga platser kommer profileras. Väldigt kul och spännande projekt som därmed tog sin början i och med helgen. Lägg därtill Turistfoldern som kommer att ges ut för tredje gången inför kommande sommar så börjar det bli riktigt bra täckning. En spännande sommar väntas med fler spännande arrangemang för denna levande landsbygd som hela tiden är på tå för nya idéer och utmaningar. Blir man nöjd eller slår sig för bröstet har man tappat lågan för bygden men den känslan har inte på långa vägar infunnit sig. Niclas pratar ikväll om sitt företag på företagarföreningens månadsmöte och maj månads möte pratar Per-Åke om landsbygdsutvecklingen i bygden och presenterar förhoppningsvis reklamfilmen då.

20140328-232318.jpg

Share on Facebook