Omvärderat beslut

Till allas glädje så omvärderade LRF styrelse för Axberg/Ervalla sitt beslut ang traktorracet. Det kommer äga rum 2014 och arbetsdatumet är lördagen den 20/9. Ny trolig arena blir utefter R50 för att kunna locka ännu flera åskådare och “reklamplatsen” blir ju ännu bättre för passerande bilister. Problemet med toalett som är det som kan segla upp får man ju se till att lösa på nåt smidigt sätt så alla kan komma och besöka evenemanget. Varje intresserad förening är som tidigare år välkomna att vara med och sköta årets race och håll utkik så kommer nog arbetsgruppen skicka ut en kallelse rätt snart för ett första planeringsmöte för att veta vem som gör vad. Glöm inte em schack 17:00 i denna veckas hysteri av goda besked för en aktiv och levande landsbygd där vi tillsammans hjälps åt.

20140404-081533.jpg

Share on Facebook