Köp Majblommor

Under parollen “barn hjälper barn” säljer nu bygdens skola klass 6e majblommor. Allt från klassiska kragblommor till kransar och klistermärken. Precis som i all försäljning från bygdens föreningar så hoppas vi ju att bygdens invånare stöttar engagemanget på hemmaplan när det knackar på din dörr. Gör inte vi som bor här det, vem skall då göra detta? Missa heller inte kvällens boxning 18:30 i bygdens idrottshall för att svettdropparna skall drypas ikväll igen. Hoppas alla inser vad mycket gott som sker och har skett i en stigande kurva de senaste 10 åren. Känn er hedrade och tänk tanken ibland att det kanske kunde vara så illa att ingenting hände här i vårt område. Bäva denna tanke, tur det finns eldsjälar som brinner för bygdens utveckling.

20140408-215650.jpg

Share on Facebook