Kreativt badmöte

Det finns möten och så finns det MÖTEN. Tänk om alla möten hölls utomhus i strålande vårsol med positiva människor som vill utveckla och leda landsbygdsutvecklingen utan bakåtsträvare och annat gnäll. Bilden är tagen av Kurt Jantzen som även var fikaansvarig en dag som denna. Medverkade på mötet gjorde “rätt” personer utifrån vad man ville få ut av det, Landsbygdsstrategen Kalle, Fullmäktigeledamoten Per-Åke, språk och framtidschef Christoffer, badentreprenören Göran och Bo enhetschef för Jobbdirekt på vuxen och arbetsmarknadsförvaltningen. Om det var kaffet, vädret eller det goda ändamålet förtäljer inte historien men upplupen stämning och kreativt så det förslog. En rundvandring för att peka ut grillplatsen och bordet. Vilka träd och sly som skulle bort och vilka som skulle vara kvar. Grus på vägen, färg och virke på omkl. samt toautrymmen. Ev suggor, vändplats och en fundamentbom för att hålla trafiken och solbadarna avskiljda. Mer saker flödades under mötet men alla var överens om att inte störa något under badmånaderna juni, juli och augusti så det som inte är klart till nyinvigningen den 23/5 kl.14:15 återupptas i höst igen. Man började även prata lösningar kring kanotleden då kontakter fanns via regionförbundet som hade hand om den frågan. Men det får bygdenytt.se återkomma om. Behöver snart fler redaktörer till denna sida då det händer så mycket levande och utvecklande just nu i bygden att alla vill vara del i landsbygdsutvecklingen just nu. Kurt åkte lyriskt hem med en tom kaffekorg och avslutade med; -“detta trodde jag aldrig skulle ske så snabbt och effektivt” Nu är ju inte jobbet gjort men redan på em idag så gick telefonerna varma och de flesta beställningar var gjorda så väl mött allesammans den 23/5, återstår att se hur många som vågar sig på ett vårbad då.

20140414-223052.jpg

Share on Facebook