Folkbildning

Först och främst, gudstjänst 11:00 idag som ni inte skall missa. Det ni dock skall missa är schacket som har påskledigt idag och återkommer nästa fredag. Nu åter till det som växer i bygden, folkbildning. Många kunskapsberikande möten har redan skett och några är kvar att gå av stapeln innan sommaren. Fredrik Wallin längst bort i denna artikel från studieförbundet vuxenskolan har lyckats riktigt bra med utvecklingen i bygden. Två stora möten kommer att ske under maj månad med lite olika teman. Fredrik och vuxenskolan är inblandade tillsammans med C:s lokalavdelning i Axberg-Ervalla och Gårn i bygden i mötet som redan innan alla deltagande föreläsare är klara visar stort intresse. Nätmobbing/groming och vad våra barn gör på nätet med alla de möjliga sociala medier, 21 maj 18:30 sker det. Notera detta redan nu så ni kan deltaga, utförligare inbjudan kommer. Avloppsmöte i bygden arrangerat av bygdelaget i samarbete med Örebro kommun sker 19:00 den 8/5 i bygdens matsal, här går inbjudan runt via mejllistor och sociala medier. Två viktiga datum att hålla reda på beroende på vad som intresserar.

20140417-230931.jpg

Share on Facebook