Sommarcafet

Idag puffar vi extra för gudstjänsten nu kl 11 med efterföljande buffé.

Sommarcafet en lägeskoll så här i påsk med ca två månader kvar till det öppnar och tar emot gäster från när och fjärran. Förra årets första säsong slutade i mycket positiva tongångar efter lite tyckande du och så innan levde bygden verkligen upp. Detta året är endast tre veckor tingade av totalt nio. Utöver detta så har tre föreningar sagt ja men ännu inte bokat upp något veckonummer. Återstår gör det då tre veckor kvar att besitta för att få allt i lås innan det slutgiltigt är klart med sommarjobbare. Ev ev om hembygdsföreningen får någon handledare kommer det utöver sommarjobbarna finnas personer från Jobbdirekt och språk och framtid på plats i bygden i sommar efter fortsatta kontakter från ett tidigare bygdelagsmöte. Kul och utvecklande om så blir fallet och visar på vår attraktivitet och att man måste våga lite för att vinna mark gentemot andra områden runt om vår bygd.

20140417-235212.jpg

Share on Facebook