Åter till vardagen

Att det är drag i bygden är det ingen tvekan om. Det händer saker allt eftersom vilket är jätteskojigt. Så roligt också att “bygdeportalen” här på bygdenytt.se utvecklats ihop med företagare som vill ha hjälp att synas och länkas ut i bygden. Detta är inget som aktivt kommer säljas in utan ni som vill synas med företagsnamn, mobil och länk för er ev hemsida hör av er. Dessa företag/föreningar kommer också synas här i vanliga spalten när ni anmäler er och visar på att denna sida behövs för en allt mer levande bygd. Tack till er som puschat på arbetet och det är tack vare er som det blivit verklighet. På så sätt blir alla vinnare i ett triangelsamarbete, bygden lever i allra högsta grad, bygdenytt utvecklas och företagare syns mer och mer bland bygdens invånare. Lägg ett mejl till nyhetstips@bygdenytt.se att du vill vara med.

20140418-002103.jpg

Share on Facebook