Positiv framtidsutveckling

Tja visserligen inte resultatet igår för bygdens fotbollsherrar mot Närkes Kil, förlust 1-2. Dock ett soldränkt Lyckevallen dit många hade hittat ner för att se premiären. En av alla dessa var ju filmregissören Niclas som jobbar vidare med turistfilmen. Det är verkligen roligt att följa hans arbete på nära håll då han producerar det som skall lyfta fram bygden ett snäpp till under sommaren. I samarbete med kvft.se så kommer bygden lyfta en dimension till i framtidsutvecklingen av bygden, det finns så många goda exempel att sprida så det skulle kunna bli en långfilm. Filmen var tänkt att lanseras den 7/5 på företagarnas frukost men då kommer en “teaser” att visas och hela lanseras den 23/5 på “lilla Ervalladagen” med invigning av badet samt familjefesten ihop med Gårn och ESK på Lyckevallen.

20140427-234139.jpg

Share on Facebook