Bygdeklassikern

För att på något vis ligga några dagars framförhållning så blickar vi in i nästa månad och maj månads första dag innebär bygdecykling. 17:30 går starten från Järle station/hantverksmagasin och detta “klassikerprov” startades ju upp förra året och lockade då hela 28st cyklister. Återstår att se om den siffran slås i år på denna fina tvåmilarunda lockar fler. 50:- vuxen och 20:- barn och priser lottas ut. Varmt välkomna till alla de möjliga tokigheter som går att deltag i här på hemmaplan. Innan cyklingen på torsdag kl. 13:00 har bygdens pojkar 11år fotbollspremiär hemma på Lyckevallen mot Grythyttan. Ungdomsmatcherna brukar locka gott om supportrar och kiosken är alltid öppen vid hemmamatch. Därmed är torsdagen räddad, att avnjuta i bygden där allt (nåja) men det mesta händer som efterfrågas!

20140428-223248.jpg

Share on Facebook