Bokbil, Zumba och fotboll

Lägg därtill morgonens företagarfrukost så är det ett späckat program från tidig morgon till sen kväll. På morgonens frukost så lanserades bygdens “tv-kanal” nåja men bygdenytt.se kommer på prov via nätet sända nyhetsreportage mm mellan maj-september och det är Niclas och Per-Åke som utvidgar sitt samarbete med sina företag. Hur det kommer gå står skrivet i stjärnorna men båda är riktigt taggade att testa konceptet i fem månader och sen utvärdera.

Sista Zumban äger rum för våren ikväll i bygdens idrottshall 18:30 men även detta konceptet återkommer i höst igen. Innan Zumban kl. 18 kan alla passa på att utnyttja bokbilen som stannar vid idrottshallen, den servicen kan vi bli bättre på att använda nu när den finns. Avslutningsvis över till Lyckevallen och fotbollsmatchen som vi hoppas många bevittnar efter storsegern i lördags på bortaplan. Kl. 19:00 idag väntar FK Örebro för bygdens stolta fotbollslirare. Kiosken öppen och flaggorna hissade på bygdens gemytliga arena som alltid brukar bjuda på mål, åt något håll. Kan ju inte låta bli att kommentera de som säger att landsbygden dör……. Viva landsbygden och tar man bara tag i saker och ting och visar engagemang då är framtiden ljus länge länge än.

20140506-002228.jpg

Share on Facebook