Discodags

Först och främst kul att fler visade intresset för bokbilen igår efter tips från en invånare som mejlat in till bygdenytt. ESK vann sin hemmamatch utan mygg i hällregnet på Lyckevallen med 5-2. Glöm inte bort kvällens Avloppsmöte i matsalen kl.19. I morgon fredag är det dags för det årliga avslutningsdisco som avgångsklasser på bygdens skola håller i. 18:30-23:00 är vad som gäller och de yngsta lite före de äldre. Hjälp till att sprida och dela denna anslagstavla till alla berörda i bygden, trots otroliga 859 inlägg i rad så vet tydligen inte alla om bygdens informationskanal. Det kommer tryckas upp klistermärken mm till sommaren men den bästa källan är ni boende med mun-till-mun metoden. Dela/gilla/länka så ökar kunskaperna i bygden om alla goda exempel som sker.

20140506-231143.jpg

Share on Facebook