Röjning pågår

I bygden som aldrig är still händer detta just nu. Ja först och främst discot ikväll för de yngre i bygden. Sen ang mötet igår kväll så kan man väl kort sammanfatta detta att skall vi kunna bjuda ut tjänstemän och beslutsfattare så får var och en stå för sina egna åsikter. En hel bygd kan ju inte ta ansvar för hur man beter sig på informationsmöten, vi pratar ju ändå om vuxna människor.

Nu till lite saker som det verkligen blivit fart i, badet som närmar sig invigning den 23/5 på em. Röjning sker idag och grillplats/bord/grus är beställt och skall vara klappat och klart till invigningen då alla bygdens invånare bjuds in. Mer info kommer. Dock kan tilläggas att dykningar har skett och allting är i sin ordning. Inga skrotbilar, träd, pålar eller andra faror finns i och omkring badplatsen. En annan uppsnyggning / röjning som Rune (bilden) ligger bakom är som vi tidigare berättat om, Klockarbäcken. Mer info kommer då allting närmar sig men uppsnyggning kommer ske efter initiativ och engagemang från Rune Nordin tillsammans med markägare. Bygden tar hand om frågorna på egen hand och utvecklar allting till det bättre. Tjänar ingenting till att gnälla och “ropa efter någonannan”, vad löser det? Trevlig helg och se er omkring och sträck på er, ni bor i en levande landsbygd.

20140508-234706.jpg

Share on Facebook