Insamling & boule

Vi lägger förra veckan bakom oss och siktar vidare mot nya mål och meningar för bygdens väl. I snitt 150-200 besök om dagen på denna sida ger energi att kämpa vidare för allt det goda som sker och belysa det. I em/kväll dvs olika tider beroende på Järle (17:00) eller Ervalla (17:45) samlar kommunen in farligt avfall. Ta chansen att använda den kommunala servicen som erbjuds så inte den dras in pga vikande användarunderlag. Detta gäller såväl bokbilen, avfallsinsamlingen och annan service.

Fått lite frågor om vår fina boulebana och ordförande för bygdens sportklubb hänvisar till den nybildade sektionen som träffas vid banan varje torsdag kl.18:00. Detta kommer läggas in i kalendern här framöver och blir det dags för enskilda, par eller lagtävlingar kommer det publiceras här om tipsen bara når fram. Använd denna fina satsning nu från fritid och turism för en mer levande bygd. Sprid alla tips vidare, dom är till för att utnyttjas för boende och besökare.

20140511-232404.jpg

Share on Facebook