Bygdetv är igång!

Nu ligger första avsnittet ute för världen. Chansen att visa upp bygden för mer än oss som bor här. Sommarprojektet sträcker sig över maj-sept bortsett några helger under semester månaderna pga personerna är på annan ort. Upp till er att sprida länkar vidare såväl inom som utom bygden. Vi som bor här vet ju redan hur fantastiskt allting är och nu får fler chansen att se detta på film. Vill du som företagare i bygden synas innan ett av avsnitten för att nå ut så säger du bara till så fixar Per-Åke och Niclas det för en liten slant. Projektet är igång och allt är höftat utan manus så håll tillgodo och njut av första avsnittet då bygdenytt.se efter nästan 2,5 år utvecklas med “tv”, allt för en levande bygd. Man ska ju leva som man lär heter det ju.

Avsnitt 1; bygdetv

20140518-112734.jpg

Share on Facebook