Summercamp

Vi står framför en helt galen vecka i bygden, någonting varje kväll och även sen i helgen. Ta vara på den och lämna soffan för att umgås med nära och kära i vacker bygdemiljö. Först ut är Lyckevallen ikväll som är platsen som gäller för måndagarna. Två pojklag tränar inför fredagens respektive lördagens matchspel. Men det som är nypremiär är Ingela Sörmans träning för alla medlemmar i bygden. 19:30 på måndagar framöver, ta gärna med en egen vikt och matta att vara på. Träningen sker med kroppen som motstånd och redskap. Missa inte detta och starta på topp nu allesammans inför sommarsäsongen. Helgen bjöd på kalas väder och bygden badad i sol, Niclas och Per-Åke tackar ödmjukast för all respons från helgens avsnitt. Nytt avsnitt kommer till helgen igen håll utkik och denna sommar kommer bli riktigt filmad och spridas om hur vacker vår bygd är.

20140518-232546.jpg

Share on Facebook