Folkbildning, nätmobbing

I morgon onsdag sker ett mycket viktigt möte i bygden. Två sakkunniga inom området är inbjudna att dels svara på frågor men också att föredra ett mycket aktuellt ämne, nätmobbing/groming. Maria Hagberg (Länsstyrelsen) och Per Åsell (Örebro kommun) finns på plats för bästa tänkbara råd och svar på era frågor. Ifjol hände det som inte fick inträffa en ung flicka i Kumla. Nu förebygger bygden genom att sprida information om hur vuxenvärlden kan upptäcka saker i tid. Mötet arrangeras av studieförbundet vuxenskolan, partiets C-avdelning Axberg-Ervalla och bygdens fritidsgård. Klass 6e på bygdens skola kommer sälja fika till självkostnadspris i samband med träffen du bara inte får missa. Vuxenvärlden kan alltid tänka till om vad man skriver och hur man gör det på nätet och undvika att näthat mm sprider sig och får fotfäste.
OBS mötet är flyttat till skolan och ej Lyckevallen, 18:30 kör det igång.

20140518-232836.jpg

Share on Facebook