Turisttrailern

Solen skiner över en levande bygd. Människor möts och umgås i vardagen. Bygden tar tag i framtida utmaningar och lockar besökare från när och fjärran. Nästa år firar socknen 600år och datumet för det stora firandet är spikat till den 5 september 2015. Såväl hembygdsföreningen som sportklubben i bygden jubilerar likaså kommande år, mycket tårta blir det. Nu till årets turisttrailer som kommer premiärvisas ikväll på Lyckevallen i samband med såväl Gårns avslutning som dubbla matcherna. Sen kommer den finnas dels på bygdetv så klart som på hemsidan ervalla.nu som här på bygdenytt.se. Ser med tillförsikt fram mot kvällens premiärvisning. Avsnitt två av bygdetv sjösätts i helgen igen efter att premiäravsnittet gett god renommé runt om i bygden.

20140518-233220.jpg

Share on Facebook