Torparvandring

Detta inlägg laddas upp i arla lördagsmorgon, detta för att så många som möjligt skall hinna medverka i Hembygdsföreningens torparvandring. Kl.09:00 samlas man vid Hembygdsgården sen bär det iväg. Ett gäng ungdomar från bygdens schacksällskap åker till Uppsala för schacktävling i dagarna två. ESKs P/F 8års lag åker in till Örebro för fyra fotbollsmatcher på Trängens IP. Bygden är redan vaken och redo för en solig lördag att göra det bästa av.

Gårdagen kan kort sammanfattas som, wow! Nyinvigningen av Norsebäcksbadet med inbjuden media. Badande barn och människor som ville umgås och ta tillvara den fina badplats vi fått tack vare samarbete mellan företagarföreningen, Landsbygdsenheten och fritid och turism. På kvällen sen var det avslutning för bygdens fritidsgård samtidigt som bygdens “turistjingel” premiärvisades inför många olika sittningar då den första fyllde lokalen. I solens strålar slog ESK-Grönbo hemma med 6-2 och dagen avlöpte helt enligt plan och många människor umgicks tillsammans. #levandelandsbygd

20140524-002836.jpg

Share on Facebook