Sökningen avslutad

Poliser, militärer och andra frivilliga söker i bygden efter en försvunnen man. Har du sett något så stoppar du en polisbil eller ringer 11414. Helikopter med värmekamera och hundförare letar på olika håll just nu i närområdet. Alla iakttagelser av vikt lämnas vidare till polisen. Sambandscentral är uppbringad i kyrkbyn med öppet församlingshem hela natten så länge sökningen pågår. Har du sett något, tveka inte kontakta polisen så avgör dom om tipset är av stor vikt i det hela spaningsarbetet. Vid 03:00 gick styrkan ner på halvfart då det var “bus/oroligt” inne istan. Helikoptern från Göteborg fortsatte leta med hjälp av en hundförare och militär. Full styrka igen vid halvsju, sju tiden om inte personen är återfunnen. Personen återfanns avliden på morgonkvisten och sökningen avslutad, alla tankar går till familj och nära anhöriga denna tragiska dag i bygden. Alla frågor hänvisas till polisen av respekt för familjen och därmed avslutas rapporteringen.

20140531-030749.jpg

Share on Facebook