Du gamla, du fria

Idag hoppas vi att du sprider glädje och gemenskap omkring dig med att fira nationaldagen. Oavsett om du gör det tillsammans med andra i bygden eller någon annanstans så var idag en stolt svensk medborgare. 15-19 gäller på Lyckevallen idag och skulle du mot all förmodan vara hemma och titta tv.

Kolla då på Svt kl. 18:15 “markens öga”. Bl.a. Filmas kallkällan vid Järleån vid Järleskans. Lennart Andersson i Lyttebäck tipsade om detta då han och familjen var med och badade bl.a under inspelning som gjordes av Kurt Skoog.

Är du inte hemma då kl.18:15 så kollar du i efterhand sen på svt play. Nedan finns en länk som aptitretare inför. Kul med alla tips och fortsätt med det från alla hörn i hela bygden. Så tacksamt 🙂

inför markens öga

20140604-140108-50468789.jpg

Share on Facebook