Fotbollstipset

Först och främst meddelar förskolan/skolan att fritids och “dagis” har planeringsdag idag om nån förälder nu har missat det.

Midnatt natten mellan måndag och tisdag så drar “bygdetv” och bygdenytt streck i insamlande svar för era tips om VMs vinnande land. Kort och gott kan man ju säga att “förhandsfavoriterna” har fått de mesta av tipsen. Blir det så att det land som vinner har fler rätta svar så lottas den officiella VM bollen ut till en lycklig vinnare. Är du ensam att pricka in VM vinnaren ja då är bollen din. Skicka om ditt unika tävlingssvar till nyhetstips@bygdenytt.se så är du helt gratis med i leken om att bli bygdens tippare med VM koll.

Bygdens fotbollsskola fortsätter idag med start kl.10:00 och 41 deltagande barn och ungdomar inledde skolan med glädje och entusiasm med hängivna ledare. Lika så summercampen 19:30 på Lyckevallen har fått en bra start på säsongen med såväl nya som gamla besökte på plats.

20140615-014055-6055493.jpg

Share on Facebook